Mijn Werkwijze

Na een korte telefonische kennismaking, plannen we een kennismakingsgesprek van ongeveer één uur bij jou thuis. We bespreken jouw wensen en eventuele knelpunten en krijg ik een goed beeld van de huidige situatie. Aan het einde van deze afspraak kan ik aangeven wat ik voor jou kan betekenen.

" Als je het ziet zitten maken we een eerste werkafspraak en gaan we samen aan de slag! "

Hoeveel tijd we nodig hebben om op te ruimen is van meerdere factoren afhankelijk:

  • De hoeveelheid spullen en papieren die je hebt.
  • Je gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal.
  • Het aantal weken, maanden of jaren waarin deze spullen en papieren in je leven zijn gekomen.
  • De snelheid waarmee jij beslissingen durft te nemen.

Om deze redenen werk ik op afspraakbasis en maak ik van te voren geen offerte.

Een werkafspraak duurt in principe drie uur. Dit is de tijd waarmee je gemotiveerd aan de slag kunt gaan en een zichtbaar resultaat kunt behalen.

Werkafspraak

Tijdens de werkafspraak gaan we aan de slag op de plaats waar voor jou de meeste ergernis is, ook zal dit een plek zijn wat voor jou het prettigst is om te beginnen. Want je zult zien…. wanneer het begin eenmaal is gemaakt motiveert dit om verder te gaan. En daarmee kom je vanzelf op plaatsen of ruimtes in huis waar je in het begin nog tegenop zag.

Als we aan het werk zijn gaan we altijd uit van jouw wensen en mogelijkheden. Jij beslist. Ik zal je helpen bij het maken van keuzes en geef je zoveel mogelijk tips. En ik hou van aanpakken, dus we gaan echt samen aan het werk.

Vervolg

Na de eerste werkafspraak kunnen we uiteraard een vervolgafspraak inplannen om een ander (onder)deel van je huis aan te pakken, want ik doe niets liever dan je verder helpen met opruimen en ordenen. Misschien heb je tijdens je eerste afspraak al voldoende kennis, vaardigheden of zelfvertrouwen opgedaan om zelf door te gaan en dan houden we het daarbij.

Wanneer je niet kiest voor een vervolgafspraak, zal ik na twee weken telefonisch of via WhatsApp contact met je opnemen om te horen hoe het gaat mits daar natuurlijk behoefte aan is.

En als je wel kiest voor een vervolgafspraak, houden we tussen de afspraken door contact en mag je me altijd benaderen voor vragen of tips mocht je zelf lekker door willen gaan.

werkafspraak

Administratie

Wanneer je graag een werkafspraak wilt maken voor het op orde brengen van je achterstallige administratie is daar vaak een werkafspraak van drie uur voldoende voor. In deze drie uur gaan we je administratie sorteren en ordenen en vervolgens zal ik je een eenvoudig systeem aanleren om het zelf bij te kunnen houden zodat je administratie voortaan op orde blijft!

werkafspraak

Verhuizen

Wanneer ik bij je kom om je te helpen met het inpakken van spullen voor een verhuizing zal ik ook starten met een werkafspraak van drie uur. Misschien is dat net dat steuntje in je rug wat je nodig hebt om alleen de spullen mee te nemen die je ook écht mee wilt nemen naar je nieuwe huis.  Wanneer behoefte is aan meer ondersteuning kan dit natuurlijk altijd en maken we een vervolgafspraak. Ook kunnen we samen een op maat gemaakt pakket samenstellen voor jouw verhuizing.