professional organizer
professional organizer
professional organizer

Wat leuk dat je een kijkje op mijn website komt nemen!

Ik ben Marijke van de Wassenberg, 40 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen in het Brabantse Gemert.

Ik hou van opruimen, organiseren en ordenen. Dat is wat mij rust geeft en waar ik energie van krijg. Als kind vond ik het al heerlijk om mijn kamer, kast of bureau op te ruimen en alles netjes en overzichtelijk te maken. Ik ben praktisch ingesteld, betrouwbaar, enthousiast en zorgzaam.

In 2000 ben ik begonnen met mijn eerste baan bij de koninklijke luchtmacht als geneeskundig verzorgende. In de 9 jaar dat ik daar werkzaam ben geweest heb ik vele mooie dingen mogen doen en heeft het een grote rol gespeeld in de persoon wie ik nu ben.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de Ambulance waar ik 8 jaar als ambulance chauffeur heb gewerkt. Ook dat heeft mijn leven verrijkt. Een hele mooie, soms heftige, maar bovenal een dankbare baan waarbij ik mensen kon helpen. Dat is namelijk wat ik het allerliefste doe. Ook heb ik achter vele voordeuren een kijkje mogen nemen waardoor ik nog meer bewust ben geworden dat ieder huis zijn eigen verhaal heeft. In de tijd dat we geen oproepen hadden was ik te vinden in het magazijn om daar alle materialen op orde te houden en ben ik werkzaam geweest als trainer, zodat we met elkaar de kwaliteit van ons werk op het hoogste niveau konden houden.
Maar de onregelmatige werktijden die mijn werk op de ambulance met zich mee bracht paste niet meer. O.a. door de komst van onze twee kinderen en mijn vriend die geen '8 tot 5 baan' heeft.
Ik was toe aan meer rust en regelmaat. En dat heb ik gevonden in de huisartsenpraktijk waar ik nu werk als doktersassistente.

20211209 Brandshoot Marijke -46
20211209 Brandshoot Marijke -46

" Ik ben praktisch ingesteld, betrouwbaar, enthousiast en zorgzaam. "

 

In 2019 heb ik een persoonlijk coaching traject gevolgd om weer dichter bij mezelf te komen en dingen te doen waar ik écht blij en gelukkig van word. Ik ervaarde onrust en qua werk wil ik vooral doen wat dicht bij mezelf ligt en waarvan ik energie krijg.
Toen ik achter het bestaan van een Professional Organizer kwam, vielen alle puzzelstukjes in elkaar! Ik heb de opleiding professional Organizer in 2021 gevolgd bij Els Jacobs van De Huishoudcoach.

Ik ga graag een nieuwe uitdaging aan zoals je eerder hebt kunnen lezen en daarom ben ik in 2022 gestart als professional organizer.
Met Huize 18 kan ik doen wat ik het allerleukste vind! Mensen helpen met opruimen, ordenen en organiseren!