Ervaringen met Huize 18

Ik heb Marijke benaderd om mij wat tips en adviezen te geven m.b.t organiseren van mijn huis. Want wanneer ik mijn spullen opgeruimd heb blijft het nooit lang netjes en hierdoor komt het regelmatig voor dat we spullen dubbel kopen of kwijt zijn.
Ik wist niet wat ik van een professional organizer/opruimcoach moest verwachten maar ik ben er blanco in gegaan.
Het fijne aan Marijke is dat ze een spontane, enthousiaste en open persoonlijkheid heeft. Ze denkt graag met je mee en zoekt samen naar passende oplossingen. Na een fijne intake en een rondje door mijn huis had ze al snel door waar de knelpunten lagen. Ze voelde ook goed aan wat ik wel al wilde aanpakken en wat nog niet.
De volgende afspraak van 3 uur heb ik opgeruimd en heeft Marijke adviezen en coaching gegeven. Ze gaf verrassende tips en soms ook tips die vrij simpel waren maar met een groot resultaat! Marijke kijkt namelijk op een hele andere manier naar het opruimen van spullen en geeft je goede tips en inzichten mee. 

Marloes

Een overvol hoofd, elke dag de rommel zien maar niet weten 'where to start'.
Marijke hielp mij met praktische tips en ook een stukje mindset meer structuur in mijn huis en daarmee ook in mijn hoofd te krijgen. Rommel veroorzaakt geen chaos meer in mijn hoofd omdat ik weet hoe ik dit aan kan pakken.
Marijke is daarnaast een lieve gezellige vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt.
Marijke super bedankt!

Sabrina

Als werkende moeder, met twee opgroeiende kids staat opruimen niet boven aan mijn prioriteiten lijst. Alle ballen in de lucht houden is soms al genoeg uitdaging. Zo kwam het dus dat mijn kasten uitpuilde en ik geen idee meer had waar te beginnen. Door de uitpuilende kasten ontstond nog meer chaos in mijn hoofd, wat ik juist niet kon gebruiken. Maar daar was Marijke! Na ons eerste intake gesprek had ik meteen een goed gevoel bij haar. Marijke is geïnteresseerd in het verhaal achter de puinhoop, wat ik erg fijn vond. Ze gaf me meteen het gevoel dat er een oplossing was waar we samen aan zouden werken. Na ons intake gesprek zijn we een ochtend aan de slag gegaan. Er ging een wereld voor me open. Marijke coachte me door de chaos. Hielp me opruimen en loslaten ( want ja er kon stiekem best veel weg ) en gaf de beste tips om zelf verder te kunnen. Na onze ochtend samen was ik zo gemotiveerd om zelf door te pakken. Door Marijke's systeem lukt het beter om op te ruimen en het netjes te houden. Ik kan Marijke echt aanraden, haar oprechte interesse, gouden tips en praktische skills zijn echt ongekend fijn.

Kim

huize 18 banner (1)