Ervaringen met Huize 18

Marijke heeft mij geholpen met het maken van een goede, frisse, nieuwe start! Na een lange intensieve en verdrietige periode vanwege familieomstandigheden hadden de spullen zich op verschillende plekken in huis opgestapeld. Ik wist niet waar te beginnen. Maar daar was Marijke! Zij hielp mij nuchter en betrokken in twee ochtenden super goed vooruit. Inmiddels heb ik zelf nog meer opgeruimd en weggegooid. Het geeft ruimte, zowel in mijn huis als in mijn hoofd. Dankjewel Marijke! Jouw vriendelijke, rustige en respectvolle aanwezigheid was zeer prettig en als ik in de toekomst nog eens een duwtje in de rug nodig heb, dan contacteer ik je zeker.

Anoniem

Marijke is een cadeautje! Je denkt, die kleren die zoek ik nog weleens uit maar het shoppen gaat door. Die kleine maat bewaar je natuurlijk want ooit.... En dan al die herinneringen aan kleding. Daar ooit gekocht, van die ooit gekregen, weggooien is zonde en weggeven dat komt later wel. En dan sta je opeens op een dag met je neus voor je kledingkast en ontdek je dat je vaak hetzelfde draagt, je weet dat de helft weg kan maar ook de hoop hebt dat je straks, later alles nog eens ooit gaat dragen. Nou niet dus. En dan komt Marijke. Rustig, alles uitleggen hoe dat werkt in ons brein met keuzes maken en afscheid nemen maar ook mooie stukken koesteren en bewaren. Stap voor stap erdoorheen. Ik heb weer overzicht, minder kleren dan ooit maar draag alles weer. Een dikke vette aanrader en iedere euro waard. Shoppen doe ik tegenwoordig in mijn eigen kledingkast, ik weet wat ik heb en waardeer alles veel meer wat er hangt. Dank je wel Marijke! Fijn dat Huize18 er is. Volgend jaar gaan we verhuizen, dan mag ze onze keukenspullen komen reorganiseren.

Anke

Als werkende moeder, met twee opgroeiende kids staat opruimen niet boven aan mijn prioriteiten lijst. Alle ballen in de lucht houden is soms al genoeg uitdaging. Zo kwam het dus dat mijn kasten uitpuilde en ik geen idee meer had waar te beginnen. Door de uitpuilende kasten ontstond nog meer chaos in mijn hoofd, wat ik juist niet kon gebruiken. Maar daar was Marijke! Na ons eerste intake gesprek had ik meteen een goed gevoel bij haar. Marijke is geïnteresseerd in het verhaal achter de puinhoop, wat ik erg fijn vond. Ze gaf me meteen het gevoel dat er een oplossing was waar we samen aan zouden werken. Na ons intake gesprek zijn we een ochtend aan de slag gegaan. Er ging een wereld voor me open. Marijke coachte me door de chaos. Hielp me opruimen en loslaten ( want ja er kon stiekem best veel weg ) en gaf de beste tips om zelf verder te kunnen. Na onze ochtend samen was ik zo gemotiveerd om zelf door te pakken. Door Marijke's systeem lukt het beter om op te ruimen en het netjes te houden. Ik kan Marijke echt aanraden, haar oprechte interesse, gouden tips en praktische skills zijn echt ongekend fijn.

Kim

Ik heb Marijke benaderd om mij wat tips en adviezen te geven m.b.t organiseren van mijn huis. Want wanneer ik mijn spullen opgeruimd heb blijft het nooit lang netjes en hierdoor komt het regelmatig voor dat we spullen dubbel kopen of kwijt zijn.
Ik wist niet wat ik van een professional organizer/opruimcoach moest verwachten maar ik ben er blanco in gegaan.
Het fijne aan Marijke is dat ze een spontane, enthousiaste en open persoonlijkheid heeft. Ze denkt graag met je mee en zoekt samen naar passende oplossingen. Na een fijne intake en een rondje door mijn huis had ze al snel door waar de knelpunten lagen. Ze voelde ook goed aan wat ik wel al wilde aanpakken en wat nog niet.
De volgende afspraak van 3 uur heb ik opgeruimd en heeft Marijke adviezen en coaching gegeven. Ze gaf verrassende tips en soms ook tips die vrij simpel waren maar met een groot resultaat! Marijke kijkt namelijk op een hele andere manier naar het opruimen van spullen en geeft je goede tips en inzichten mee. 

Marloes

Een overvol hoofd, elke dag de rommel zien maar niet weten 'where to start'.
Marijke hielp mij met praktische tips en ook een stukje mindset meer structuur in mijn huis en daarmee ook in mijn hoofd te krijgen. Rommel veroorzaakt geen chaos meer in mijn hoofd omdat ik weet hoe ik dit aan kan pakken.
Marijke is daarnaast een lieve gezellige vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt.
Marijke super bedankt!

Sabrina

huize 18 banner (1)